Çerez Aydınlatma Metni

MİELE ELEKTRİKLİ ALETLER DIŞ TİCARET VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ

ÇEREZ VE DİĞER TANIMLAMA TEKNOLOJİLERİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

 

Miele Elektrikli Aletler Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi (“Miele” veya “Şirket”) mümkün olan en iyi alışveriş deneyimini size sunmak için çerezler ve diğer çevrimiçi tanımlama teknolojileri (pikseller, web işaretçileri, gifler vb.) (birlikte kısaca “Çerez(ler)” olarak anılacaktır) kullanmaktadır. Çerezler, bilgisayarınıza, akıllı telefonunuza ve/veya tabletinize yerleştirilen ve tarayıcınız tarafından kaydedilen küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, takma isimli olsalar veya bir kişiyi doğrudan tanımlamasalar dahi, diğer bilgiler ile birleştirilerek bir kişiyi belirlenebilir kıldıkları takdirde kişisel veri olarak kabul edilmektedirler.

 

Şirketimiz, gizliliğinize ve kişisel verilerinizin korunmasına ilişkin haklarınıza saygı duymakta ve sizinle güvene dayalı bir ilişki kurmak ve sürdürmek için çalışmaktadır. Bu kapsamda Şirketimiz, Çerezler de dahil kişisel verilerinizi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) başta olmak üzere kişisel verilerin korunmasına ilişkin tüm mevzuat hükümlerine uygun şekilde işlemekte, verilerinizin güvenli şekilde barındırılmasını sağlamakta ve olası hukuka aykırı erişimlere karşı gerekli tüm güvenlik tedbirlerini almaktadır. Bu doğrultuda Şirketimiz, işbu Çerez ve Diğer Tanımlama Teknolojilerine İlişkin Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”) ile kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında sizleri detaylı şekilde ve şeffaflıkla bilgilendirmeyi hedeflemektedir.

 

  1. Veri Sorumlusu

 

Kişisel verileriniz, veri sorumlusu sıfatıyla İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü nezdinde 420304-0 sicil numarası ile kayıtlı ve şirket merkezi Ayazağa Mah. Mimar Sinan Sok. Seba Office Apt. No: 21 D: 53 Sarıyer / İstanbul adresinde bulunan Miele tarafından işbu Aydınlatma Metni çerçevesinde işlenmektedir.

 

  1. İşlenen Kişisel Verileriniz

 

Ziyaretçi kimliğiniz, yönlendirici (hangi siteden geldiğiniz), ziyaret tarihiniz ve saati, bölgesel ayarlarınız ve dil seçenekleriniz, cihaz işletim sisteminiz, tarayıcı ve tarayıcı sürümünüz, IP adresiniz, görüntülediğiniz sayfa URL’leri / tıkladığınız bağlantılar, sayfada geçirdiğiniz zaman, cihanızın türü, coğrafi konumunuz, arama anahtar kelimeleriniz, fare hareketleriniz (mouse flow) ve benzeri kişisel verileriniz kimlik, iletişim, işlem güvenliği, pazarlama ve müşteri işlem kişisel veri kategorileri kapsamında aşağıda belirtilen toplanma yöntemleri, işleme amaçları ve hukuki sebepleri çerçevesinde Şirketimiz tarafından işlenmektedir.

 

  1. Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemleri

 

Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından tamamen veya kısmen otomatik yollarla, elektronik ortamdan https://www.miele.com.tr/ ve https://shop.miele.com.tr/ başta olmak üzere Şirketimizin internet siteleri, mobil uygulamaları, tarayıcılarınız, üçüncü parti reklam ortaklarımız, sosyal medya platformları ile bunlara ileride eklenebilecek sair yöntemler (kanallar) vasıtasıyla toplanmaktadır.

 

  1. Çerezler ve Çerezler’in Kullanım Amaçları ile Bu Kapsamda İşlemenin Hukuki Sebepleri

 

Çevrimiçi mecralarımızda hem birinci parti Çerezler (ziyaret ettiğiniz mecramız tarafından yerleştirilen) hem de üçüncü parti Çerezler (ziyaret ettiğiniz mecralarımız haricindeki diğer internet siteleri, iş ortakları veya servis sağlayıcıları gibi üçüncü taraflar tarafından yerleştirilen) kullanılmaktadır. Çevrimiçi mecralarımızda kullanılan Çerezler ve bunların işlenme amaçları aşağıdaki gibidir:

 

  • Zorunlu Çerezler - Çevrimiçi mecralarımızın çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek

 

Zorunlu Çerezler, sayfada gezinme ve internet sitemizin güvenli alanlarına erişim gibi temel işlevleri etkinleştirerek çevrimiçi mecralarımızı kullanılabilir hale getirmeye yardımcı olur. Bu Çerezler çevrimiçi mecralarımızın çalışması (örn. internet sitesinin çalışmayan alanlarının tespiti) ve ilgili mevzuat düzenlemeleri kapsamında yer alan hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi için zorunlu olup, kullanıma kapatılamaz. Söz konusu Çerezler genellikle gizlilik tercihlerinizin belirlenmesi, oturum açma veya formların doldurulması, belirli bir süre boyunca çevrimiçi alışveriş sepetinizin hatırlanması gibi sizin tarafınızdan hizmet temini için talep edilen aksiyonların yerine getirilebilmesi için kullanılmaktadır. Tarayıcı ayarlarınızı bu Çerezler’i engelleyecek veya sizi uyaracak şekilde belirleyebilirsiniz. Ancak bu durumda çevrimiçi mecralarımızın bazı bölümleri çalışmayabilecektir.

 

Çerez Hizmet Sağlayıcı

Çerez İsmi

Açıklama

Çerez Süresi

Tsoft

 

 

Üye olmuş kullanıcıyı bir sonraki gelişinde hatırlamak, son ziyaret ettiği ürünleri gösterebilmek, site içerisinde ürün önerileri sunabilmek ve oturum güvenliği sağlayabilmek amacıyla kullanılır.

 

 

Bu kategorideki verileriniz, KVKK’nın 5’inci maddesinin 2’nci fıkrasının (ç) bendi uyarınca veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması ve (f) bendi uyarınca ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması kişisel veri işleme şartları (hukuki sebepleri) kapsamında toplanabilecektir.

 

  • İşlevsel Amaçlı Çerezler Çevrimiçi mecralarımızın işlevselliğini arttırmak ve kişiselleştirme imkanı tanınması suretiyle kullanım kolaylığı sağlamak

 

İşlevsel Çerezler, tercih ettiğiniz dil veya erişim sağladığınız bölge gibi çevrimiçi mecralarımızın davranışını ve görümünü değiştiren bilgilerin hatırlanmasını ve daha kullanıcı dostu bir deneyim yaşamanızı sağlar. Böylece bu Çerezler, çevrimiçi mecralarımızın gelişmiş işlevsellik ve kişiselleştirme (örn. dil tercihi, kullanıcı adı ve şifrenin saklanması) imkanı sunmasını sağlar. Söz konusu Çerezler Miele veya üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları tarafından açık rızanıza istinaden kullanılabilir. Bu Çerezler’in kullanımına onay vermediğiniz takdirde, ilgili fonksiyonlardan yararlanamazsınız.

 

Çerez Hizmet Sağlayıcı

Çerez İsmi

Açıklama

Çerez Süresi

Google Tag Manager

“NID”, "SID",  "IDE", "ANID", "DSID", "FLC", "AID", "TAID" "exchange_uid", "AID", "DSID" ve "TAID" 

Ziyaretçi hareketlerini izleyip seçiminize bağlı olan kullanıcı davranışlarının gerçekleşip gerçekleşmediğini tespit etmenizi sağlayan bir kod grubudur.

 

2 Yıl

UseInsider

_ga_S4FJY0X3VX, _gat_marketingTracker, _gcl_au, ins-storage-version, insdrPushCookieStatus, UserMatchHistory

Kişiselleştirilmiş müşteri deneyimleri sunma, pazarlama kampanyalarının duyurulması, Whatsapp destek hattı, push bildirim gönderimleri, A/B testlerin yapılması, ürün önerileri sunulması gibi birçok pazarlama faaliyetinde kullanılır. Kişisel veri tutmaz.

1 dk ile 2 Yıl arasında değişmektedir.

AddThis Social Sharing Widget

 

Ziyaretçilere ürün sayfalarını butonlar aracılığıyla sosyal medyada paylaşma yeteneği sunar.

Dönemsel olarak aktive edilmektedir.

 

Bu kategorideki verileriniz, KVKK’nın 5’inci maddesinin 1’inci fıkrası uyarınca bulunması halinde açık rıza kişisel veri işleme şartı (hukuki sebebi) kapsamında toplanabilecektir.

 

  • Analiz Çerezleri - Çevrimiçi mecralarımızı analiz etmek ve bunların performansını arttırmak

 

Analitik Çerezler, çevrimiçi mecralarımızın performansını iyileştirebilmemiz için ziyaret ve trafik bilgilerini takip etmemizi ve ölçümlememizi sağlar. Onayınıza istinaden toplanan bu verilerinizin işlenmesi çevrimiçi mecralarımızı, hizmetlerimizi ve tekliflerimizi sürekli olarak optimize ederek mümkün olan en iyi alışveriş deneyimini size sunmamıza olanak sağlar (örn. internet sitemizi ziyaret edenlerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması).

 

Çerez Hizmet Sağlayıcı

Çerez İsmi

Açıklama

Çerez Süresi

Google Analytics

“NID”, "SID",  "IDE", "ANID", "DSID", "FLC", "AID", "TAID" "exchange_uid", "AID", "DSID" ve "TAID" 

Utm çerezi ile her bir ziyaretçiye tek bir tanım verilir. Böylece aynı ziyaretçi iki kez kaydedilmez.

2 Yıl

Facebook Custom Audience

_fbp, fr

Hedef kitlelerin belirlenebilmesi için sosyal medya bağlantılı kodların işlenmesi.

2 ay

Hotjar

_hjClosedSurveyInvites, _hjDonePolls, _hjMinimizedPolls, _hjShownFeedbackMessage, _hjid, _hjRecordingLastActivity, _hjTLDTest, _hjUserAttributesHash,

_hjCachedUserAttributes, _hjLocalStorageTest, _hjIncludedInPageviewSample,

_hjIncludedInSessionSample,

_hjAbsoluteSessionInProgress, _hjFirstSeen,

hjViewportId, _hjRecordingEnabled

Web sitesinin aldığı trafiği, ziyaretçilerin oturum süreleri içindeki davranışları, form doldurmaları, site içi hareketleri, ödeme sayfaları dışındaki fare imleci hareketleri vb ölçümleri takip etmenizi sağlayan profesyonel bir analiz aracıdır.

 

Oturum süresi ile 1 yıl arasında

Prime Widgets

 

A/B testi yapabilmek, ürün önerisinde bulunabilmek için oluşturulur. Kişisel veri tutmaz.

 

Revotas

 

Gönderilmiş olan e-postalarımıza tıklandığında ziyaretçilerinin web siteleriyle nasıl etkileşimde bulunduklarını anlamak için kullanılır.

 

 

Bu kategorideki verileriniz, KVKK’nın 5’inci maddesinin 1’inci fıkrası uyarınca bulunması halinde açık rıza kişisel veri işleme şartı (hukuki sebebi) kapsamında toplanabilecektir.

 

  • Pazarlama / Hedefleme Çerezleri - Hedefleme ve pazarlama faaliyeti gerçekleştirmek

 

Pazarlama / hedefleme Çerezler’i, ziyaretçilerimizin ziyaret ettikleri sayfaları ve ürünleri takip etmeye ve bu kapsamda ziyaretçilerimizin tercih ve beğenilerine uygun daha ilgili çekici ve kişiye özel içerikler sunulmasına imkan tanır. Bu Çerezler ve Çerezler vasıtasıyla toplanan kişisel verileriniz, açık rızanızın bulunması halinde Miele ve/veya arama motorları, sosyal medya platformları, veri yönetim platformları ve dijital reklam platformları gibi üçüncü parti iş ortaklarımız tarafından ilgi alanlarınızın bir profilinin oluşturulması suretiyle ve sair yöntemlerle size özel / ilginizi çekebilecek reklam, tanıtım, satış, pazarlama, etkinlik yönetimi, avantaj, indirim, promosyon, kampanya içeriklerinin oluşturulması ve sunulması (örn. ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ilgi alanlarına göre reklam gösterilmesi) ile veri zenginleştirme amaçlarıyla işlenmektedir.

 

Bu kapsamda üçüncü parti iş ortaklarımızın, kendi ağları dahilinde kullanıma dayalı kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgi için lütfen doğrudan ilgili iş ortağımızla irtibata geçiniz yahut gizlilik / çerez politikasını inceleyiniz.

 

Çerez Hizmet Sağlayıcı

Çerez İsmi

Açıklama

Çerez Süresi

Doubleclick.net

"IDE"

Bu çerez, İnternet kullanıcılarının reklam kampanyalarına nasıl tepki verdiğini anlamak için kullanılmaktadır. Tekliflerimizde iyileştirme yapmamıza yardım eden reklam tıklamalarını anlamamızı ve değerlendirmemizi sağlar.

2 Yıl

Google Adwords

“NID”, "SID",  "IDE", "ANID", "DSID", "FLC", "AID", "TAID" "exchange_uid", "AID", "DSID" ve "TAID" 

Google Adwords ile reklam veren kullanıcıların reklamları aranan kelimeyle ilişkilendirilir.

2 Yıl

Google Dynamic Remarketing

“NID”, "SID",  "IDE", "ANID", "DSID", "FLC", "AID", "TAID" "exchange_uid", "AID", "DSID" ve "TAID" 

Web sitemizi ziyaret etmiş veya mobil uygulamamızı kullanmış olan kullanıcılara reklam gösterir. Örneğin, yeniden pazarlama, web sitenizden hiçbir şey satın almadan ayrılan kullanıcılara farklı cihalarında

alakalı reklamlar göstererek bu kullanıcılarla tekrar bağlantı kurmanıza yardımcı olur.

2 Yıl

Criteo

_gat_UA-,
_gid,
ABdebug,
_gat_UA-30151590-5,
_ga,
zarget_user_id,
ki_t,
ki_r,
_hjid,
zarget_visitor_info,
JSESSIONID

Web sitesini daha önce gezmiş tüketicilere kişiselleştirilmiş çevrimiçi görüntülü reklamlar sunmak için internet perakendecileriyle birlikte çalışan kişiselleştirilmiş bir yeniden pazarlama şirketidir.

Birkaç sn ile 5 yıl arasında değişkenlik göstermektedir.

 

Bu kategorideki verileriniz, KVKK’nın 5’inci maddesinin 1’inci fıkrası uyarınca bulunması halinde açık rıza kişisel veri işleme şartı (hukuki sebebi) kapsamında toplanabilecektir.

 

  1. Çerezler’e İlişkin Tercihlerin Yönetimi

 

Çevrimiçi mecralarımıza giriş yaptığınızda yalnızca yukarıda belirtilen zorunlu Çerezler herhangi bir onayınız olmaksızın kullanılmaktadır. Bu kapsamda, çevrimiçi mecralarımıza ilk girişiniz esnasında ve gerekmesi halinde takip eden girişlerinizde karşınıza çıkartılan Çerez Uyarı Modülü’nden de takibini sağlayabileceğiniz üzere, diğer Çerez türleri tarafınızca ‘Tercihler’ menüsünden veya ‘Onaylıyorum’ butonundan aktif hale getirilmeksizin kullanılmamaktadır. Bu kapsamda Çerezler’in tamamını veya bir kısmını ‘Tercihler’ menüsünden yahut ‘Onaylıyorum’ butonuna basarak Çerezler’in tamamını aktif hale getirerek yukarıda açık rızanızı gerektiren her bir Çerez türü ve ilişkili işleme amacı bakımından kişisel verilerinizin işlenmesine özgür iradeniz ile açık rızanızı verebilirsiniz.

 

Ayrıca, çoğu tarayıcı Miele’nin kontrolü ve müdahalesi olmaksızın kendi Çerezler’ini otomatik olarak kullanmakta ve ancak bu tarayıcılar Çerezler’i reddetme veya kayıt öncesinde uyarı görüntüleme seçeneği de sunabilmektedir. Çoğu internet tarayıcısının menü listesinde bulunan yardım işlevi, tarayıcınızın yeni Çerezler’i kabul etmemesi için nasıl talimat verebileceğinizi, yeni bir Çerez gönderildiğinde tarayıcınızın size ne şekilde bilgi verebileceğini veya Çerezler’in nasıl devre dışı bırakılacağını açıklayabilmektedir. Lütfen bu konuda daha detaylı bilgi için ilgili tarayıcı hizmet sağlayıcı ile doğrudan irtibata geçiniz yahut bunların gizlilik / çerez politikalarını inceleyiniz. Söz konusu devre dışı bırakma işlemi bilgisayarınızdaki, akıllı telefonunuzdaki veya tabletinizdeki, ret işleminin gerçekleştirildiği tarayıcınızda bulunan bir Çerez vasıtasıyla kaydedilecek ve müşteri hesabınızla ilişkilendirilmeyecektir. Bu nedenle devre dışı bırakma işlemi, cihazlarınızın her biri ve de her bir tarayıcı için ayrı ayrı gerçekleştirilmelidir. Tarayıcınız, tarayıcıyı kapatmanızı takiben Çerezler’i kendiliğinden siliyorsa, caymaya ilişkin Çerezler’in (devre dışı bırakma işlevi) de silineceğini hatırlatmak isteriz.

 

Çevrimiçi mecralarımızda takip piksellerini engellemek için ayrıca Ghostery, Webwasher, Bug-Nosys veya AdBlock gibi araçları da kullanabilirsiniz.

 

Ancak çevrimiçi hizmetlerimizin tüm işlevlerini kullanabilmeniz için tüm Çerezler’i aktif hale getirmenizi veya tümüne onay vermenizi önermekteyiz. Çerezlerimiz şifre, kredi kartı verileri veya benzeri hassas bilgileri kaydetmemektedir. Çerezler uç cihazınızda herhangi bir hasara neden olmamakta veya herhangi bir virüs içermemektedir.

 

Bununla birlikte, Çerezler’i etkinleştirmek istememeniz veya etkinleştirememeniz halinde her zaman telefon (telefon hattı: 444 11 22) vasıtasıyla ürün ve/veya hizmetlerimizi sair yöntemlerle nasıl temin edebileceğinize ilişkin bilgi almanız mümkündür.

 

  1. Anlık Bildirimler (Push Notifications)

 

Mobil uygulama ve/veya internet sitesini kullanımınız sırasında ayrıca onay vermediğiniz sürece size ‘anlık bildirim’ yapılmamaktadır. Bu özelliği aktif hale getirmeniz halinde ise, anlık bildirimlerin yapılması için gerekli olan işlem güvenliği bilgileriniz yalnızca kampanyalar ve yeni ürünler hakkında bilgi vermek, ürün fiyat indirimlerini duyurmak, sepette unutulan ürünleri hatırlatmak amacıyla işlenir. Anlık bildirim özelliğini aktif hale getirmeniz halinde, her zaman internet tarayıcınızın ayarlarından değişiklik yaparak ilgili özelliği kapatabilirsiniz. Ancak bu durumda, anlık bildirim hizmetlerimizden yararlanmanız mümkün olmayacaktır.

 

  1. Kişisel Verilerinizin Yurt İçinde ve/veya Yurt Dışında Yerleşik Üçüncü Kişilere Aktarılması

 

Şirketimiz bünyesinde kişisel verilerinize, yalnızca yukarıda detaylarına yer verilen amaçlar bakımından sınırlı yetki erişimine sahip çalışanlarımız tarafından kendi görevlerini yerine getirmek amacıyla gerekli ölçüde erişilebilmekte ve KVKK’nın 8’inci ve/veya 9’uncu maddelerinde düzenlenen aktarıma yönelik şartların bulunmadığı hallerde yurt içinde ve/veya yurt dışında yerleşik üçüncü kişilere aktarılmamaktadır. Bununla birlikte, yukarıda belirtilen her bir kişisel veri kategorisi kapsamında işlenen kişisel verileriniz, KVKK’nın 8’inci ve/veya 9’uncu maddelerine uygun şekilde ve ilgili veri kategorisi için yukarıda belirtilen kişisel veri işleme şartlarının (hukuki sebeplerinin) aktarım amaçları bakımından da ayrıca mevcut olması halinde aşağıdaki alıcı gruplarına aktarılabilecektir:

 

  • Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi bakımından ürün ve/veya hizmet temin edilmesi amacı başta olmak üzere her bir Çerez türü bakımından yukarıda belirtilen amaçlarla yurt içinde ve/veya yurt dışında yerleşik tedarikçilerimize,
  • İş birliklerinin kurulması ve sürdürülmesi ile ortak reklam / pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları başta olmak üzere her bir Çerez türü bakımından yukarıda belirtilen amaçlarla yurt içinde ve/veya yurt dışında yerleşik iş ortaklarımıza (örn. arama motorları, sosyal medya platformları, veri yönetim platformları ve dijital reklam platformları),
  • Global politika ve prosedürlere uyum sağlanması bakımından iletişim, denetim ve raporlama ile ürün / hizmet geliştirme faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları başta olmak üzere her bir Çerez türü bakımından yukarıda belirtilen amaçlarla yurt dışında yerleşik topluluk şirketlerimize, ve
  • Şirketimizin hukuki yükümlüklerinin yerine getirilmesi ile hukuk işlerinin takibi amaçları başta olmak üzere her bir Çerez türü bakımından yukarıda belirtilen amaçlarla yurt içinde yerleşik yetkili kamu kurum ve kuruluşları

 

aktarılabilecektir.

 

  1. KVKK Kapsamında Haklarınız

 

Kişisel veri sahibi olarak KVKK’nın 11’inci maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

 

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • KVKK ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda ve kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde yapılan işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme.

 

Yukarıda belirtilen haklarınıza yönelik başvurularınızı, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ hükümlerine uygun şekilde (yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza veya Şirketimize daha önce bildirmiş olduğunuz ve sistemlerimizde kayıtlı olan e-posta adresiniz üzerinden elektronik olarak Şirketimizin gerçek hak sahibi olduğunuzun tespitini gerçekleştirebilmesi amacıyla kimliğinizi doğrulayan bilgilerle / belgelerle* (T.C. kimlik numarası veya diğer ülke vatandaşları için pasaport numarası, tebligata esas yerleşim yeri adresi / iş yeri adresi, cep telefonu / telefon / faks numarası, e-posta adresi vb.) birlikte) https://shop.miele.com.tr/Data/EditorFiles/Miele_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.DOCX adresinden ulaşabileceğiniz İlgili Kişi Başvuru Formu’nu doldurarak yahut yukarıda açıklanan ve ilgili mevzuatta düzenlenen usul ve esasa uygun şekilde veri sorumlusuna ait İlgili Kişi Başvuru Formu’nda belirtilen kanallardan Şirketimize iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.

 

* Söz konusu belgeler kapsamında herhangi bir özel nitelikli kişisel veriye (örn. din bilgisi veya kan grubu bilgisi) yer verilmemesi gerektiğini hatırlatmak isteriz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.